Rozeznanie rynku z dnia 6 września 2018 r. „Usługa cateringowa dla uczestników szkoleń, kursów i warsztatów zaplanowanych w ramach projektu „Wzmocnienie potencjału Collegium Da Vinci poprzez podniesienie jakości kształcenia” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej, Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach
Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój, Priorytet III Szkolnictwo wyższe dla gospodarki i rozwoju, Działanie 3.5 Kompleksowe programy szkół wyższych”.

Zapraszamy zainteresowanych do wzięcia udziału w procedurze wyboru wykonawców usługi cateringowej dla uczestników szkoleń, kursów i warsztatów zaplanowanych w ramach projektu „Wzmocnienie potencjału Collegium Da Vinci poprzez podniesienie jakości kształcenia”.  Szkolenia dedykowane są dla kadry dydaktycznej, kierowniczej i administracji beneficjenta.

Oferty należy składać do 7 września 2018 r.

Strona wykorzystuje pliki cookies

Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do Twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje.